Učitelji snowboarda

Ime: Bruno
Prezime: Hrvatin
Godina rođenja: 23.3.1982.

Licenca: Državni demonstrator Snowboarda i Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest: Snowboardom se bavim od kad znam za sebe, kada sam bio mali napravio sam drvenu dasku te se spuštao s njom po snijegu iznad kuće. 2003. godine sam položio Tečaj za Snowboard instruktora (I. stupanj) u Sloveniji, četri godine nakon odlučio sam položiti i II. Stupanj za Snowboard instruktora. 2007. godine sam diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te stekao naziv Diplomirani profesor Kineziologije. 2009. godine polažem ISIA Snowboard seminar te postajem džavni demonstrator snowboarda. Od 2009. do 2013. godine radim kao Trener Hrvatske snowboard reprezentacije. Osim što se bavim snowboardom, ljetnu sezonu najčešće provodim kao skiper na dalmatinskoj obali. Još sam radio kao turistički agent/ turistički vodič, učitelj plivanja u rekreacijskim centrima i kao kondicijski trener mladih tenisača. Osobni interesi su mi bordanje, planinarenje, jedrenje, plivanje i mnogi drugi sportovi.

Ime: Nikolina
Prezime: Mišeta
Godina rođenja: 4.3.1995.
Licenca: Snowboard Demonstrator i Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest: Snowboard-om se bavim od 2005. godine. 2011. godine sam prvi put nastupila na FIS-ovom natjecanju. Osvojila sam 14. mjesto na godišnjoj FIS rang listi Big Air te na temelju rezultata postala sam sportaš Hrvatske A. kategorije. Nakon četverogodišnje natjecateljske karijere odlučila sam da želim prenositi svoje znanje snowboarda mlađim generacijama tako da 2015. godine polažem tečaj za privravnika daskanja na snijegu (1. dio specijalnosti). Od tada radim kao snowboard instruktor za snowboard klub B Zonu. 2017. godine sam položila 2. dio specijalnosti i ISIA-u (međunarodni stupanj za snowboard instruktora). 2019. godine uključena u Demo team Hrvatske.

Ime: Ana
Prezime: Mišetić
Godina rođenja: 17.12.1996.
Licenca: Snowboard Učitelj

Kratka povijest: Snowboardom se bavim od svoje 7.godine, te od tada znam koja je moja najveća strast. Već sa 12 godina počela sam sa natjecanjima, te 2011. temeljem rezultata na godišnjoj FIS rang listi postala sam sportaš Hrvatske I. kategorije. Moja četverogodišnja natjecateljska karijera završila je ozljedom. 3 godine nakon odlučila sam da ne želim da moje bavljenje snowboardom tu prestane, te 2019. . godine polažem tečaj za pripravnika daskanja na snijegu (1. dio specijalnosti) te 2020. godine polažem tečaj za učitelja daskanja na snijegu ( 2. dio specijalnosti). ). Od tada radim kao snowboard instruktor za snowboard klub B Zonu. Obožavam ovaj posao jer prenosim znanje snowboarda mlađim i starijim generacijama te uz to potičem rast, razvoj i promociju snowboarda. Cilj mi je da što više osoba proba stati na tu dasku, te osjeti njene čari. Uz snowboard , vozim i longboard i freestyle romobil. Volim prirodu i putovanja te sam ljubitelj svega što donosi adrenalin sa sobom.

Ime: Ivor
Prezime: Zeman
Godina rođenja: 31.1.1994.
Licenca: Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest:
Bavim se snowboardom od 2015. godine, položio sam tečaje za pripravnika i učitelja snowboarda te ISIA učiteljski tečaj do 2017. godine. Volim boardat, a osim toga bavim se slacklineom.
U rujnu 2018. godine diplomirao sam na Kineziološkom Fakultetu, Sveučilište u Zagrebu i time stekao akademski naziv: magistar kineziologije. Radim tri godine kao trener u univerzalnoj sportskoj školi za djecu i mlade uzrasta od 3-12 godina.
Bavio sam se rukometom, košarkom i vozio BMX. Povremeno odem voziti bicikl, kampirati, skakati salta i vješat se po drveću, a nakon svega toga odspavam u hammocku.

Ime: Fran
Prezime: Zeman
Godina rođenja: 29.09.1997.
Licenca: Snowboard ISIA učitelj

 Kratka povijest:
 Snowboardom se bavim od svoje 19 godine, kada sam s nekolicinom
 prijatelja u opuštenoj atmosferi osjetio pravi ”vibe” snowboarda
 koji je jedinstven… 2021. godine sam položio tečaj i postao
 ISIA(međunarodni) učitelj snowboarda.
 Student sam Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, usmjerio
 sam modul skijanje kako bi se i u tom području više mogao baviti
 sportovima na snijegu. Osim što studiram bavim se u BMX freestyle
 biciklizmom u kojem se aktivno natječem u posljednjih pet godina,
 gdje sam se i uspio visoko rangirati. Uz snowboard i BMX bavim se
 slacklineom, košarkom, nogometom i svakom drugom aktivnosti koja je
 više na zabavnoj, a manje na hiperkompetitivnoj strani.