Instruktori

Ime: Nikolina
Prezime: Mišeta
Godina rođenja: 4.3.1995.
Licenca: Snowboard Demonstrator i Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest: Snowboard-om se bavim od 2005. godine. 2011. godine sam prvi put nastupila na FIS-ovom natjecanju. Osvojila sam 14. mjesto na godišnjoj FIS rang listi Big Air te na temelju rezultata postala sam sportaš Hrvatske I. kategorije. Nakon četverogodišnje natjecateljske karijere odlučila sam da želim prenositi svoje znanje snowboarda mlađim generacijama tako da 2015. godine polažem tečaj za privravnika daskanja na snijegu (1. dio specijalnosti). Od tada radim kao snowboard instruktor za snowboard klub B Zonu. 2017. godine sam položila 2. dio specijalnosti i ISIA-u (međunarodni stupanj za snowboard instruktora). 2019. godine uključena u Demo team Hrvatske.

Ime: Bruno
Prezime: Hrvatin
Godina rođenja: 23.3.1982.
Licenca: Državni demonstrator Snowboarda i Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest: Snowboardom se bavim od kad znam za sebe, kada sam bio mali napravio sam drvenu dasku te se spuštao s njom po snijegu iznad kuće. 2003. godine sam položio Tečaj za Snowboard instruktora (I. stupanj) u Sloveniji, četri godine nakon odlučio sam položiti i II. Stupanj za Snowboard instruktora. 2007. godine sam diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu te stekao naziv Diplomirani profesor Kineziologije. 2009. godine polažem ISIA Snowboard seminar te postajem džavni demonstrator snowboarda. Od 2009. do 2013. godine radim kao Trener Hrvatske snowboard reprezentacije. Osim što se bavim snowboardom, ljetnu sezonu najčešće provodim kao skiper na dalmatinskoj obali. Još sam radio kao turistički agent/ turistički vodič, učitelj plivanja u rekreacijskim centrima i kao kondicijski trener mladih tenisača. Osobni interesi su mi bordanje, planinarenje, jedrenje, plivanje i mnogi drugi sportovi.

Ime: Ivor
Prezime: Zeman
Godina rođenja: 31.1.1994.
Licenca: Snowboard ISIA učitelj

Kratka povijest:
Bavim se snowboardom od 2015. godine, položio sam tečaje za pripravnika i učitelja snowboarda te ISIA učiteljski tečaj do 2017. godine. Volim boardat, a osim toga bavim se slacklineom.
U rujnu 2018. godine diplomirao sam na Kineziološkom Fakultetu, Sveučilište u Zagrebu i time stekao akademski naziv: magistar kineziologije. Radim tri godine kao trener u univerzalnoj sportskoj školi za djecu i mlade uzrasta od 3-12 godina.
Bavio sam se rukometom, košarkom i vozio BMX. Povremeno odem voziti bicikl, kampirati, skakati salta i vješat se po drveću, a nakon svega toga odspavam u hammocku.