SNOWBOARD KLUB B ZONA // ZAGREB

Radno vrijeme kluba

Radno vrijeme kluba je od utorkom i četvrtkom, 18h do 20h ili naravno po dogovoru ovisno o tečaju. Prostor kluba nalazi se na Trešnjevci.

Hvala sponzorima

SpinSport
Turistička agencija IZAZOV
boarder-zone.net
D2 Dizajn Studio

Klub info

Snowboard klub B ZONA
Šestinski dol 8, Zagreb
ŽR: 2402006 - 1100425079
MB: 1897004
OIB: 51540774733
info@b-zona.hr

KLUB B ZONA

Snowboard Klub «B ZONA» osnovan je u prosincu 2004. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja snowboard športa u Hrvatskoj. U rujnu 2005. pridružio mu se Snowboard Klub «Zapruđe» te od tada djeluju kao jedan Klub, a od prosinca iste godine postao je pridruženim članom Hrvatskog Skijaškog Saveza.

Aktivnosti kluba su:

Posebna pozornost posvećena je djeci i mladima do 16 godina, uz obaveznu pratnju instruktora - trenera, te organizacija treninga tijekom cijele zime.

Trenutno brojimo sa preko 10 licenciranih instruktora koji svoja znanja i vještine prenose kako na mlade naraštaje tako i na ostale zainteresirane za ovaj sport. U suradnji smo i s ostalim Hrvatskim snowboard klubovima sa kojima dijelimo isti cilj, pridonijeti Hrvatskoj snowboard sceni koja sigurno ima potencijala.

Uz sve već navedeno svojim članovima omogućavamo i benefite u vidu popusta na opremu, izlete i skijaške karte u ćemu nam pomažu sponzori, koji su uvijek dobrodošli.

Više o samim pogodnostima vezanim uz klub, pogledajte ovdje

Pripremno preventivni treninzi

Snowboard klub B ZONA započeo je s pripremno-preventivnim treninzima

Treninzi su usmjereni podizanju opće fizičke pripremljenosti koja predstavlja bazu za razvijanje svih ostalih specifičnih motoričkih pokreta koji su zastupljeni u snowboardingu!

Osim toga treninzi su usmjereni razvijanju potrebne snage i izdržljivosti mišićne mase koja smanjuje mogućnosti stvaranja ozlijeda kod profesionalnog, a i kod rekreativnog bavljenja snowboardingom!

Svi koji su zainteresirani za pripremu i treniranje prije nego se otisnu na sniježne padine, dobrodošli su.

Za detaljnije informacije obratiti se voditelju treninga na 098 17 16 754 (Bruno) ili na akademija@b-zona.hr. Kako najlakše doći do naših klubskih prostorija pogledajte na sljedećoj KARTI

Pogledajte kako treninzi izgledaju ovdje!


© Snowboard klub B ZONA
Dizajn:D2 Dizajn Studio

Na vrh stranice